Online training voor golfouders

Draag bij aan een positieve golfervaring van jouw kind!

Samen met Anouk van den Berg (Sportpsycholoog VSPN) en Mitchel Kevenaar van Prestum.nl ontwikkelt Dutch Kids Golf een online training speciaal voor golfouders.

Samen met je kids de baan in is wat ons betreft het leukste dat er is. Soms moet je als golfouder behoorlijk op je tong bijten om (goedbedoelde) adviezen binnen te houden en je kroost het zelf te laten ontdekken. Zeker tijdens wedstrijden, wanneer de spanning toch al aanwezig is, maar ook tijdens gezellige rondjes op de club. Hoe houd je het leuk en vooral: hoe zorg je er als golfouder voor dat jouw kind het beste uit zichzelf haalt?

In de online training komen veel praktische tips te staan. Naast theorie en (sport) psychologische modellen verduidelijken we de materie door middel van filmpjes, opdrachten en vragenlijsten. De training geeft je inzicht in je gedrag als golfouder.

Om de training te kunnen ontwikkelen zijn we een crowdfunding actie gestart. Door nu mee te doen aan deze actie ben je straks de eerste die de online training kan doen, en ook nog eens tegen een mooie korting! Aanmelden kan eenvoudig via deze link: https://goo.gl/c7dvRo