RegioGolf: Commotie om jeugdtarieven

Zowel baan als jeugd moeten profiteren van een samenwerking met Dutch Kids Golf!

Bij Dutch Kids Golf zijn de gevolgen van het onderzoek dat Eric Korver voor RegioGolf heeft uitgevoerd goed merkbaar. Simultaan met het onderzoek van Eric waren wij al bezig om jeugdvriendelijke banen een platform te bieden en golfende jeugd een plek waar zij centraal staat! Dat er na het wegvallen van de RAAK!-kaart een hiaat is ontstaan, en daarmee een hoop onduidelijkheid, is inmiddels duidelijk. Dat wil Dutch Kids Golf graag oplossen, want jeugd in de baan is het leukste dat er is. Daarnaast is het noodzaak om golf als sport te laten overleven.

Naar aanleiding van het RegioGolf onderzoek hebben we een stroom emails ontvangen. Van ouders, van clubs en van Pro’s. De algemene tendens is dat iedereen het belangrijk vindt dat er voor de jeugd mogelijkheden zijn om te golfen. Niet alleen op de eigen baan, maar ook op andere banen in Nederland. Bijna iedereen kan wel clubs en banen aanwijzen die in hun ogen bijzonder jeugdvriendelijk zijn en waar wij als Dutch Kids Golf zéker eens moeten gaan praten. Dat doen we graag natuurlijk. Maar ook op en top jeugdvriendelijke banen die zich na het lezen van diverse posts op Social Media prompt aanmelden als DKG baan. Want het kost niets en brengt een hoop.

De komende maanden gaan wij er tegenaan om onze doelstelling (50 DKG banen voor einde van het jaar) voor elkaar te krijgen. Wie doet er mee!?

“Als je het als baan alleen doet, dan sta je ook alleen. Door samen te werken, hebben we een veel groter bereik!”