Inlooptrainingen @The Dutch

Ben jij toe aan een volgende stap in je trainingen? En wil jij wel eens trainen op de beste faciliteiten die Nederland te bieden heeft? Dan zijn de DKG inlooptrainingen @The Dutch iets voor jou!

Voor jeugdige golftalenten die een volgende stap willen zetten en die graag eens willen trainen op de beste faciliteiten van Nederland organiseren Dutch Talent Coaches Harald Grünberg en Liesbeth Pauwels vanaf volgende week een serie van 6 inlooptrainingen op de Dutch.

Ben je max. 15 jaar en heb je in elk geval handicap 24 dan ben je van harte welkom om mee te doen met de trainingen. Harald en Liesbeth laten je tijdens de trainingen zien hoe je structuur brengt in je trainingen, er worden leuke fysieke oefeningen gedaan en we doen met de groep natuurlijk uitdagende challenges.

Na deze trainingen ben je er helemaal klaar voor om de zomer in te gaan!

Klik hier voor meer informatie over het programma, de kosten en de inschrijving.