Britt Op den Winkel en Kai Leider kampioenen NK 12

Zaterdag 3 juni was dé dag voor Britt Op den Winkel en Kai Leider! Vanaf deze dag mogen zij zich een jaar lang Nederlands Kampioen tm 12 noemen.

Vorig jaar gaven beiden nog aan dat 2017 hún NK zou worden. Beiden hebben er een jaar hard aan gewerkt. Kai Leider gooide al hoge ogen tijdens verschillende US Kids wedstrijden, waar de birdies ons om de oren vlogen. Een paar dagen voor het NK speelde Kai nog het US Kids European Championship in Schotland waar hij op een fantastische 4e plaats in het klassement eindigde. Met een 2e 9 onder PAR tijdens het NK wist Kai met overmacht de titel naar zich toe te trekken.

Britt Op den Winkel, een van de talenten binnen de Grünberg Golf Academy, traint sinds dit jaar op de Dutch en had als ultieme doel om het NK12 op haar naam te zetten. We zijn ontzettend trots op Britt dat zij haar hoofd koel heeft weten te houden en met haar laagste score tot nu toe (77, +5) het NK op haar naam heeft weten te zetten.

Britt & Kai en alle andere winnaars van dit NK: gefeliciteerd, jullie hebben het verdiend!