Uniek Topgolf(Boot)camp @The Dutch

Durf jij het aan?? 4 dagen achter elkaar een 18 holes wedstrijd spelen op The Dutch, terwijl de baan helemaal in shape is voor een Europese Tour wedstrijd?

Van 1-4 augustus vindt een uniek kamp plaats op The Dutch voor de topgolfende jeugd! Uniek omdat zo vlak voor het KLM Open weinig mensen nog mogen spelen op de baan. Uniek ook omdat dit kamp bestaat uit een 4-daagse onderlinge wedstrijd op een volledige KLM Open ready Championship Course. Reken maar dat dat lastig spelen is en dat je (zelfs als talentvolle single handicapper) alle zeilen bij moet zetten om de baan goed te spelen. En vooral ook uniek omdat je ná die 18 holes elke ochtend de middag nog eens vol aan de bak moet. ‘s Middags ga jij aan de slag met enkele zware bootcamps: drills, challenges, fysiek en mentaal: alles komt aan bod. Alleen de meest gemotiveerde jeugdspelers halen de eindstreep…

En dat wordt dan ook meesterlijk beloond! Want met dank aan The Dutch mag de winnaar van dit TopGolf(Boot)Camp zich meten met de créme de la créme van het Nederlandse TopGolf en meedoen aan een echte Dutch Futures wedstrijd. Voor de runner up stelt Under Armour een kleding pakket 2018 ter beschikking.

Voor meer informatie over het TopGolf(Boot) Camp klik je hier.