Promotie-toppers gezocht!

Het KLM Open 2017 komt er weer aan en natuurlijk willen we Dutch Kids Golf en de nieuwe The Dutch Junior Golf Academy hier flink promoten! Daarbij kunnen wij jullie hulp goed gebruiken! We zoeken 20 leuke, enthousiaste, golfende toppers in de leeftijd 12-18 jaar die ons willen helpen.

Wat vragen we van jou….

Tijdens de 4 dagen van het KLM Open staan we in de The Dutch stand bij de ingang naar de baan. Iedereen die het KLM Open bezoekt of weer weggaat komt langs deze stand. Centraler kan niet en dus hebben we alle kans om Dutch Kids Golf onder de aandacht te brengen!

Als lid van ons DKG Promoteam ben je 1 á 2 uur per dag bij de stand aanwezig. Je spreekt bij de stand zoveel mogelijk mensen, en dan natuurlijk vooral de jeugd en ouders, en vertelt hen wat Dutch Kids Golf is en doet: als dé jeugdgolf organisatie van Nederland organiseren we golfkampen, wedstrijden en trainingen binnen de Dutch Junior Golf Academy. Ons doel is om tijdens het KLM Open zoveel mogelijk nieuwe aanmeldingen voor onze nieuwsbrief te krijgen. In tweetallen spreken jullie mensen aan en noteren jullie naam en email adres in jullie map. Elke nieuwe aanmelding maakt kans op te gekke DKG prijzen en krijgt een kleine goodie.  Zit jouw actieve promo tijd erop (1 a 2 uurtjes per dag dus), dan ben je vrij om lekker de baan in te gaan en te kijken bij de spelers, het promo-dorp etc. Uiteraard in een polo met achterop het logo van DKG. Samen zorgen we zo voor naamsbekendheid. Voor het promoteam dat de meeste aanmeldingen binnensleept, hebben we een leuke prijs.

…en wat krijg je ervoor terug?

Afgezien van HEEL VEEL dank van ons en leuke vermeldingen op social media (want reken maar dat we op facebook, instagram en Snapchat te vinden zijn) kun je gratis 1 of meerdere dagen naar het KLM Open. Wij nemen je entreeticket voor rekening. Daarnaast krijg je een Under Armour Promopolo die je na afloop natuurlijk mee naar huis neemt. De DKG Dopper zorgt ervoor dat jullie gedurende de dag niet uitdrogen (wel op tijd bijvullen dus) en we gaan ervoor zorgen dat er voor alle Promoteam members een kans is om een van de sterspelers te ontmoeten. Natuurlijk zorgen we daarnaast goed voor jullie met een drankje en broodje.

Heb jij zin om onderdeel van ons promoteam te zijn, meld je dan uiterlijk zaterdag 2 september bij ons aan door een mailtje terug te sturen met je naam, leeftijd & UA polo maat. We plannen in op het “eerst komt, eerst maalt” principe. Heb je in je omgeving golfende vriendinnen en vrienden in de leeftijd 14-18 jaar met wie je samen wel een promo-koppel wilt vormen, geef dat dan in je mail even aan. Dan delen we jullie samen in.

Tot op het KLM Open!