De tweede DKG wildcard winnaar is bekend

Wat was het weer een geweldige dag gisteren: prachtig weer, enthousiaste golfjeugd en hun ouders en prachtig golf. De kop is eraf voor de US kids amsterdam Local Tour FALL series!

Burggolf Purmerend was de eerste host van dit wedstrijd seizoen. Met dank aan onder meer Michelle Lelieveldt en Burggolf Marshall Nel werden alle 18 en 9 holes spelers soepeltjes door de baan gedirigeerd. De eerste flights kwamen met mooie resultaten en 20 minuten voor op tijdschema aan bij de recording Area. Wat nou Pace of Play, gewoon lekker ballen!

Na de wedstrijd mocht elke deelnemer zich melden om mee te doen aan de tweede DKG Beat the Pro wildcard challenge. Hole 9 van de gele lus, 125 meter en een bloedmoeilijke vlagpositie waren de ingrediënten van een bloedstollende challenge met veel deelnemers en veel publiek! Denny Kloeth legde kort na het begin de bal knap op enkele meters van de vlag. Helaas rolde de bal iets terug op de heuvel voor de vlag. Er waten flink wat pogingen nodig om Denny van de eerste plaats te stoten. Youp Orsel kreeg het met een prachtige drive voor elkaar! 10 cm dichterbij de vlag en dus (voorlopig) de koploper. Prachtige slagen, maar US kids nieuwkomer Oscar Tiberius Murray trok met een geweldige slag uiteindelijk aan het kortste eind en gaat naast zijn 2e plaats in zijn US kids categorie naar huis met de beat the Pro wildcard! Gefeliciteerd Oscar en alle prijswinnaars van deze eerste US kids herfstwedstrijd.