The Dutch Master Series gaan weer van start!

De Dutch Master Series 2016-2017 waren een groot succes. Reden om aankomende winter deze serie groepstrainingen op de beste faciliteiten van Nederland in het seizoen 2017-2018 te herhalen én te verbeteren! De trainingen worden georganiseerd vanuit The Dutch Junior Golf Academy en zijn bedoeld voor enthousiaste, gemotiveerde golfjeugd met ambitie, vanaf 12 jaar met min. handicap 18. Wil jij je optimaal voorbereiden op het wedstrijdseizoen 2018, dan mag je deze Dutch Master Series niet missen!

Data

De trainingen van de Dutch Master Series 2017-2018 zijn dagtrainingen (9:00-±16:00 uur) en vinden plaats op de volgende dagen:

  • November: zondag 19
  • December: zondag 3 & 17
  • Januari: zondag 4 & 21
  • Februari: zondag 4 & 18
  • Maart: zondag 4 & 18 en zaterdag 31 (Finale)

Programma

Tijdens de Dutch Master Series trainen we diverse onderdelen, waaronder routine, shortgame, scorend vermogen en wedstrijdvoorbereiding. Alles binnen de Dutch Master Series staat in het teken van voorbereiden op het wedstrijdseizoen 2018. Op zondag 17 december geeft Phil Allen een machtige masterclass, we gaan regelmatig de baan in en onderling zetten we jullie op scherp met diverse challenges en een uitdagende competitie.

Vanaf begin november hebben we de beschikking over state of the art swingstudio’s en een puttingstudio in het Academy gebouw waar we binnen het programma gebruik van kunnen maken. De trainingen gaan dan ook bij elk weertype door.

Kosten

De Dutch Master Series zijn er voor alle gemotiveerde en ambitieuze golfjeugd vanaf 12 jaar en min. handicap 18 die deze winter serieus toe wil werken naar het nieuwe wedstrijdseizoen. Dus ook wanneer je niet binnen de The Dutch Junior Golf Academy traint ben je van harte welkom! Dit jaar stoppen we nóg meer in het programma, maar verlagen we de prijs ten opzichte van afgelopen jaar. De serie van 10 trainingen, inclusief masterclass van Phil Allen, kost €1995,- * . Spelers binnen de programma’s van The Dutch Junior Golf Academy krijgen een korting op de pakketprijs.

(* de Dutch Master Series zijn alleen in pakket van 10 trainingen te boeken. Gemiste trainingen kunnen niet worden ingehaald. Refund is niet mogelijk)

Aanmelden en meer informatie via geraldine@thedutch.nl