Familie toernooi op Texel

Op 4 en 5 november vindt het Championship weekend op Texel plaats. Op zaterdag 4 november trappen we het weekend af met een groots familie toernooi! Zondag 5 november speelt de jeugd om het kampioenschap van de FALL series en de US Kids jaarprijzen.

FAMILIE TOERNOOI

Op zaterdag 4 november hoeven de (groot)ouders nu eens niet te caddien, maar mogen zij zelf hun golfvaardigheden in praktijk brengen! Samen met (klein)zoon en/of dochterlief wordt er in teamverband gespeeld om de Dutch Kids Golf Family Trophee. We spelen 18 holes foursome (waarbij de bal om en om geslagen wordt). Het team dat de minste slagen nodig heeft om rond te komen, mag zich 2017 DKG Family Champion noemen.

Kosten

De kosten voor het familie toernooi bedragen €85,- per team (2 personen, waarvan 1 US Kids deelnemer en 1 ouder familielid). Dit bedrag is inclusief greenfee voor 2 personen, een hapje en drankje in de baan, een lekkere US snack bij binnenkomst, 2x diner na afloop van de wedstrijd en natuurlijk leuke prijzen.

Meereizende familieleden kunnen na de wedstrijd gezellig mee-eten. Voor slechts €12,50 pp schuiven zij aan.

Registreren

Inschrijven voor het familie toernooi is eenvoudig. Stuur een mailtje aan geraldine@dutchkidsgolf.nl met daarin je teamnaam, teamleden (ovv leeftijden en hcp’s) & (eventueel) het aantal extra eters na de wedstrijd. Er is plaats voor maximaal 40 teams, dus wees er snel bij!

US KIDS CHAMPIONSHIP FINALE

Zondag 5 november vindt de US KIDS FALL SERIES CHAMPIONSHIP FINALE plaats. Net als tijdens de Spring Tour reiken we na afloop van de wedstrijd de awards uit aan alle winnaars van deze tour series. Inschrijven voor deze wedstrijd kan via de website van US Kids. Klik hier om direct in te schrijven.

ACCOMODATIE

Met dank aan De Krim Texel en Golfclub de Texelse krijg je dit weekend een mooie korting van 40% bij het boeken van accommodatie op de Krim. Een vakantie op Texel begint hier! Wat dacht je van een duik in het nieuwe zwembad na je wedstrijd? En voor meereizende familie is er op Texel en de Krim genoeg te beleven. Boeken kan rechtstreeks via de website van de Krim met de actiecode USKIDS2017. Klik hier om naar de website te gaan.