Kleine Tom de grote held van dit KLM Open

Er deed dit jaar veel Dutch Kids Golf jeugd mee aan het Beat the Pro evenement tijdens het KLM Open. Een aantal daarvan viel in de prijzen. De mooiste winst was wel van Mathias Henke, die met zijn prachtige slag zelfs Ryder Cup speler Chris Wood het nakijken gaf. Tom Hendriks, die al sinds de eerste wedstrijd van de US Kids Amsterdam Local Tour meespeelt, won uiteindelijk niet maar stal de harten van velen. Waren wij al vanaf dag 1 fan van deze enthousiaste jeugdgolfer, sinds dit KLM Open zijn we niet de enigen meer! Tom’s poging om de Pro’s te verslaan ging de hele wereld over. Met ruim 250.000 views op golfchannel, golf.nl, PGA of America en de European Tour is Tom een heuse Bekende Nederlander geworden!

Op dag 4 van het KLM Open mocht Tom zijn slag afmaken. Bekijk hier het filmpje: