Inlooptrainingen op The Dutch

Ben jij een fanatieke jonge golfer die niets liever doet dan lekker buiten ballen slaan? En wil jij wel eens weten hoe het is om op The Dutch te trainen? Naast The Dutch Futures en misschien zelfs wel Joost Luiten die hier regelmatig te vinden is? Dat kan!

Zit jij op de basisschool en ben je minimaal 7 en maximaal 12 jaar oud? Speel jij al wedstrijden en/of ben je vaak in de baan te vinden? Ben je superfanatiek met golf, en weet jij (nu al) zeker dat golf helemaal jouw ding is? Dan zijn de inlooptrainingen zeker iets voor jou.

Technisch coach Harald Grünberg en fysieke coach Liesbeth Pauwels van The Dutch Junior Golf Academy combineren bij deze trainingen het technisch en het fysieke aspect van golf. Daarbij draait het vooral om fun, maar we zijn wél serieus met golf bezig. In totaal zijn er tussen herfst en kerst 6 trainingen, die je als pakket van 6 trainingen volgt.

De trainingen beginnen om 14u en zijn om 16u klaar en vinden plaats op de volgende woensdagen:

  • 25 oktober
  • 8 november
  • 15 november
  • 22 november
  • 29 november
  • 6 december

Deze serie van 6 trainingen van 2u kost slechts €249,- (alleen per pakket af te nemen, geen restitutie bij verhindering). Inschrijven kan via geraldine@thedutch.nl. Er kunnen maximaal 16 jonge toppers meedoen, zodat de groepen klein blijven en er écht aandacht voor elke deelnemer is, dus wees er snel bij.