US Kids Almeerderhout Jeugd Open: een Jeugd Open 2.0

Afgelopen zondag 1 oktober vond op golfclub Almeerderhout een Jeugd Open in een nieuw jasje plaats. Dutch Kids Golf, de jeugdcommissie en Business Club van Almeerderhout werkten daarbij nauw samen om een Jeugd Open nieuwe stijl op de kaart te zetten: in  plaats van een nieuw Jeugd Open aan de toch al overvolle wedstrijdkalender toe te voegen, combineert Almeerderhout een eigen Jeugd Open met een US Kids wedstrijd. Voeg er een Amerikaans accent aan toe en succes is gegarandeert. Met goodiebags, hotdogs op de turn en een heus Amerikaans buffet bij binnenkomst was het voor alle deelnemers genieten. Met een prachtige -1 zette Youp Orsel de toon bij de 9 holes spelers, terwijl Jasper Wiegant met een level ronde goede zaken deed in de diverse rankings. We bedanken graag alle deelnemers en Golfclub Almeerderhout voor deze nieuwe opzet, die we in de toekomst zeker verder gaan uitbouwen!