Meedoen als baan

Inmiddels hebben diverse banen zich al aangesloten en zijn we met veel andere banen in gesprek. Meedoen is heel eenvoudig:

1. Sluit aan als DKG baan. Dat kan door een mail aan ons te sturen (geraldine@dutchkidsgolf.nl) met een positieve reactie en korte quote waarom de baan dit DKG initiatief ondersteunt en jeugdgolf belangrijk vindt.

2. De baan/club rekent niet meer dan €19 voor jeugd om een 9/18 holes ronde te spelen. De baan is vrij om daarbinnen zelf het tarief en verdere voorwaarden te bepalen! Dit kunnen bijv. handicap vereisten zijn, of beperkingen aan dagen/tijden.

3. Op vertoon van de DKG bagtag (die jeugd verkrijgt door zich bij DKG aan te sluiten) kan jeugd voor het lage jeugdtarief op de baan spelen. Zo is meteen duidelijk dat iemand écht binnen de jeugdcriteria valt.

NB: Op basis van dit laatste punt hebben sommige banen besloten dat zij een hoger standaard jeugdtarief hanteren voor een 18 holes ronde, maar een extra korting geven voor jeugd die is aangesloten bij DKG. Op vertoon van de DKG jeugdkaart mag deze jeugd voor bijv. €18,50 18 holes spelen en betalen zij €10-12,50 voor 9 holes. Een leuk voordeel dus voor DKG jeugdkaart houders. Wij geven de DKG kaart enkel uit aan jeugd die valt binnen de criteria (max leeftijd 18 jaar & speelsterkte van min handicap 54).

Wat doen wij?

Afgezien van het feit dat het een baan niets extra’s kost om DKG baan te worden (afgezien van een wellicht lager jeugdtarief voor DKG jeugd dan normaal wordt gerekend), levert deelname een mooi stuk extra publiciteit op voor de baan! In de nabije toekomst zullen we actief de DKG banen promoten als jeugdvriendelijke DKG banen. Zo kunnen we jeugdevenementen die op de DKG baan worden georganiseerd extra onder de aandacht brengen. Via de US Kids wedstrijden, de Dutch Kids golfkampen en veel andere initiatieven die we vanuit Dutch Kids Golf ontplooien, zijn we bezig een grote achterban van golfende jeugd en ouders op te bouwen. Wij zien graag dat jeugdvriendelijke banen in Nederland samen met ons aan de slag gaan om deze jeugd blijvend mooie herinneringen te geven zodat zij nog tot in lengte van dagen enthousiaste golfers blijven!

Sluit uw baan zich aan als DKG baan? Laat het ons weten en we geven er een mooi stuk extra PR aan via onze Social Media, tijdens de wedstrijden en in onze nieuwsbrief.

Deel dit via: