US KIDS TOURS

Ook in 2018 organiseert Dutch Kids Golf natuurlijk weer de US Kids Amsterdam Local Tour. Verschillende wedstrijden op geweldige locaties door heel Nederland én zelfs enkele wedstrijden over de grens. Alle jeugd tot en met 18 jaar is welkom. Bij US Kids wedstrijden speel je in leeftijdscategorieën, de 18 holes wedstrijden tellen mee in de NGF Ranking en natuurlijk speel je voor een priority status om deel te nemen aan de US Kids European & Worldchampionships!

Je kunt je tot 3 dagen voor een wedstrijd inschrijven via de link bij de wedstrijd. De Teetimes worden 2 dagen vóór de wedstrijd bekend gemaakt via de website van US Kids Golf. De TeeTimes publiceren we natuurlijk ook via Social Media. Houdt de FB pagina’s van de US Kids Amsterdam Local Tour en Dutch Kids Golf dus goed in de gaten.

DKG WEDSTRIJDEN

Naast de US Kids Tours organiseert Dutch Kids Golf nog diverse andere wedstrijden, zoals de DKG Family tournaments. Supergave wedstrijden waarin je een team vormt met een familielid (18+) om zo samen te strijden voor de winst. In 2018 organiseren we een paar Family Tournaments in hetzelfde weekend als de US Kids wedstrijden. Zo heb je een extra reden om er een geweldig golfweekend van te maken! In het weekend van 3 november vindt de Family Finale plaats op Texel. Hier rijken we de DKG Family Award uit, een vette wisselbeker waar jullie naam op kan komen te staan!! Je vindt de wedstrijden hieronder in de lijst, inschrijven gaat via Dutch Kids Golf.