Vinea Vakanties

Organisator

Vinea Vakanties
Telefoon
0031-(0)302270680
Email
info@vinea.nl
Website
http://www.vinea.nl/golf/

Locatie

Golfclub Sluispolder
Sluispolderweg 7, Alkmaar, Netherlands
Categorie

More Info

Read More

Next Event

QR Code

Datum

19 aug 2018 - 25 aug 2018

Tijd

Hele dag

Kosten

Vanaf €675,- voor 7 dagen

Labels

Camp

Dutch Kids Golf / VINEA golfkampen

Je staat op de teebox van de eerste hole. Je bal ligt op de tee en je club zoeft van achter je schouder naar de bal. ‘Pok’, je raakt de bal vol en met een mooie boog landt hij midden op de fairway. Een mooie uitgangspositie om met je tweede slag naar de green te gaan. 

Tijdens onze golfkampen maak je als beginnende golfer op een superleuke wijze kennis met de golfsport. Gedurende de week is er aandacht voor techniek en theorie, maar doe je vooral heel veel spelervaring op in de baan. Want daar gebeurt het uiteindelijk. Samen werken we op een ontspannen manier toe naar misschien wel je nationale baanpermissie of hcp (handicap) 54, zodat je na deze golfweek samen met je (groot)ouders en/of vriendjes op een baan in jouw buurt verder kunt spelen.

Ook de (al wat) gevorderde spelers kunnen hun hart ophalen tijdens de golfkampen: ingedeeld op niveau ga je flink aan de slag om je spel te verbeteren en misschien wel je hcp te verlagen. Met (team)wedstrijdjes en andere leuke en soms competitieve onderdelen geven we je golfspel een lekkere boost deze week. Lees hier meer….

Deel dit via:
X