Dutch Kids Golf

Organisator

Dutch Kids Golf
Email
geraldine@dutchkidsgolf.nl

Locatie

Golfclub Texel
De Texelse Golfclub, Roggeslootweg, De Cocksdorp, Netherlands
Categorie

Next Event

QR Code

Datum

03 nov 2018

Tijd

Hele dag

Kosten

€85,- per team (2 personen)

Labels

Family Tour

FALL Family Foursome Tournament

Naast het DKG Family Foursome Tournament op Almeerderhout is er óók een Fall-Family-Foursome-Tournament op Texel! Op zaterdag 3 november kun je samen met een familielid ouder dan 18 jaar genieten van een te gekke dag in de baan. In 2017 zijn we met de DKG familietoernooien begonnen en wat was het een succes. Dat gaan we dit jaar natuurlijk weer doen!

Tijdens het Dutch Kids Golf finale weekend dat we organiseren op Texel kun je deze Family Foursome spelen, dat geldt als de finale van de 2 familietoernooien. Heb je beide toernooien meegespeeld dan maak jij kans op die enorme DKG wisseltrofee (en écht, die valt behoorlijk op in je kamer zeg maar). Vorig jaar wonnen Luuk & Edgar Neijts hem.

Naast het familietoernooi op zaterdag is zondag de US Kids Championship Tour finale van de FALL tour. Een heel weekend vol golf dus en meteen het allerlaatste wedstrijdweekend op de NGF kalender. Des te meer reden om in te schrijven en met de hele familie naar Texel te komen. De Krim heeft heerlijke accomodaties om een weekendje weg te zijn, naast de Texelse Golfclub. Wij zorgen voor een goed gevulde prijzentafel en met een beetje geluk net zulk lekker weer als vorig jaar en zien jullie allemaal graag tijdens dit grote finale weekend!

Even als opfrisser: je speelt de Family Foursome in een team samen met een volwassen familielid. We starten in shotgun en na de wedstrijd is er een prijsuitreiking en diner. Zit allemaal inbegrepen in de prijs. Natuurlijk is er weer een leuke goodiebag van Holiday Inn Leiden en zorgen we dat jullie iets lekker krijgen in de baan of op de turn. We maken er gewoon een feestje van met z’n allen!

Deel dit via:
X
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes