Golfclub Boi-le-Duc

Organisator

Golfclub Boi-le-Duc
Website
http://www.tigersanjonicup.nl
REGISTREREN

Locatie

Golfclub Bois-le-Duc
Golfclub Bois-le-Duc, Meerendonkweg, 's-Hertogenbosch, Nederland

More Info

Aanmelden
QR Code

Datum

13 mei 2018

Tijd

Hele dag

Tiger Sanjoni cup tbv. KiKa

13 mei a.s. De 9e Tiger Sanjoni Cup!

Een open NGF-jeugdwedstrijd voor jeugdspelers tot 21 jaar ten bate van Kika, het Kinderkankerfonds.

De Tiger Sanjoni Cup wordt sinds 2010 jaarlijks georganiseerd ter nagedachtenis aan Sanjoní Janson. Een veelbelovend jeugdlid van Golfclub Bois-le-Duc. Sanjoni behaalde al op 6-jarige leeftijd zijn GVB. Helaas overleed Sanjoni in 2009 op 8-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Zijn grote voorbeeld was Tiger Woods. Gezien zijn bijzondere prestaties op de golfbaan en zijn fysieke voorkomen, noemde iedereen hem op de golfclub binnen de kortste keren alleen nog maar Tiger. Zijn doel was: trainen en weer in vorm te komen om een beker winnen. Vandaar dat er een wisselbeker te winnen valt bij de Tiger Sanjoní Cup.

Even op een rijtje!
* Er zijn NGF-punten te verdienen voor de junior-ranking!

* Twee categorieën: 18 holes bruto strokeplay van geel/rood voor de lagere handicappen en voor de hogere handicappers 9 holes Stableford van rood/paars/blauw.

* Het inschrijfgeld gaat volledig naar Kika, het Kinderkankerfonds . Onze sponsoren verzorgen je greenfee, drankje, tosti of broodje kroket of frikandel, fruit, een ijsje en mooie prijzen.

* Inschrijfgeld voor 9-holes is: € 12,50

* Inschrijfgeld voor 18-holes is: € 25,-

* Starttijden tussen 09.00 uur – 10.00 uur.

 

Doe ook mee aan deze 9e charitywedstrijd ten bate Kika, het Kinderkankerfonds en meld je aan via: http://www.tigersanjonicup.nl

Deel dit via:
X