Locatie

Drentse Golfclub de Gelpenberg
Drentse Golfclub "De Gelpenberg", Gebbeveenweg, Aalden, Nederland

More Info

Aanmelden

Next Event

QR Code

Datum

25 jul 2018

Tijd

08:00 - 18:00

Labels

US-Kids Tour

US Kids (Summer) Tour – De Gelpenberg

De enige US Kids wedstrijd op een doordeweekse dag! Woensdag 25 juli is het zover, dan spelen we voor de allereerste keer een US Kids wedstrijd op de Gelpenberg. Middenin de vakantie dus leek een woensdag ons geen probleem. Dit is meteen de laatste voordat voor velen van jullie op vakantie gaan, een mooie afsluiter dus! Pak deze kans en ga voor die US Kids priority punten waarmee jij misschien wel het Venice Open in komt dat van 16-18 augustus plaatsvindt in Padua (IT). Wij zijn er natuurlijk weer bij als toernooi directie, hartstikke leuk om elkaar daar te zien. Maar ook NGF Ranking punten en priority status punten voor andere US Kids toernooien kun je weer verdienen tijdens dit toernooi.

Natuurlijk kun je ook op de Gelpenberg een poging wagen om in de finale terecht te komen van de DKG/Joost Luiten PAR3 Challenge om die felbegeerde wildcards voor het KLM Open 2018 Beat the Pro. Weten hoe dat werkt? Je leest het hier….

In augustus hebben we nog 1 wedstrijd te gaan, wat meteen de grote finale van de zomertour is: Margraten. Hier spelen we de Summer Tour Championships én de finale van de PAR3 challenge. Nog een maandje te gaan dus en dan weten we wie er op Hole 14 van The Dutch mag verschijnen om met de Pro’s een beat the pro te spelen.

Deel dit via:
X