HELPENDE HANDEN GEZOCHT!

Dutch Kids Golf is dé jeugdgolf organisatie van Nederland. Ook in 2018 organiseert Dutch Kids Golf weer een nationale wedstrijdtour voor jeugd van 5 tot en met 18 jaar: de US Kids Amsterdam Local Tour 2018.

Net als vorig jaar doen we met de US Kids jeugdtour diverse clubs aan in alle regio’s van Nederland. Dit jaar geven we een extra internationaal tintje aan de wedstrijden door ook net over de grens met Duitsland 2 toernooien te organiseren (op Royal St. Barbara in Dortmund en Grafenberg in Düsseldorf). De eerste wedstrijd is 7 April op Golfbaan Naarderbos.

De US Kids tour is een serie wedstrijden onderverdeeld in een Spring, Summer en Fall tour. Gemiddeld doen ongeveer 60-70 spelers mee in leeftijdscategorieën van 5 tot en met 18 jaar.
Komend jaar organiseren we 20 wedstrijden, waarbij de 18 holes spelers NGF ranking punten verdienen en alle spelers meedoen voor priority status punten voor het US Kids European Championship in Schotland en World Championship in Pinehurst/USA.

Om alle wedstrijden in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde B en/of C professionals (in opleiding) om te assisteren bij de wedstrijden.

Wat zoeken we?
– Ben jij een enthousiaste PGA B of C Pro (in opleiding) met
– een passie voor jeugdgolf en
– goede communicatieve vaardigheden (met jeugd én met ouders)
– met een goede regelkennis,
– de vaardigheid om snel beslissingen te kunnen nemen en
– heb je geen 9-5 mentaliteit maar wel
– een goede talenkennis (in elk geval Nederlands en Engels, kennis van Duits en Frans zijn mooi meegenomen),
– en tijd om bij 1 of meer wedstrijden mee te helpen binnen een enthousiast team en met supergemotiveerde wedstrijdjeugd,

dan pas je perfect in ons US Kids team en zijn we op zoek naar jou!

Wat bieden we?
Per wedstrijd kunnen 1-2 pro’s meewerken binnen ons US Kids team. Je doet zo een unieke ervaring op in het organiseren van (internationale) jeugdwedstrijden. Daarnaast bieden we je

– een dagvergoeding van €75,- per meegewerkte US Kids wedstrijd
– lunch en drankjes op de dag van de wedstrijd
– veel contact met jeugd en ouders, jouw (toekomstige) clientèle
– een mooie referentie voor je portfolio (bij goede staat van dienst)
– de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen

Doe jij mee om in 2018 de jeugd te laten genieten van een serie supergoed georganiseerde wedstrijden, meld je dan snel aan door een mail te sturen aan geraldine@dutchkidsgolf.nl

Voor meer informatie over de wedstrijden en de locaties: www.dutchkidsgolf.nl/evenementen/

Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.