Het jeugdgolf seizoen is officieel geopend!

Op zaterdag 10 maart werd bij Golfpark Almkreek officieel het jeugdgolf seizoen afgeslagen. Muziek uit het clubhuis, er waren hotdogs en tosti’s als lunch en lekker veel verschillende golfactiviteiten voor alle niveaus.

JAARLIJKSE JEUGDGOLF KICK-OFF

Dutch Kids Golf organiseert elk jaar een jeudggolf kick-off om het golfseizoen officieel te openen. Dit jaar deden we dat samen met GOLF RAAK! en PGA Holland Golfsixes. Een fantastische mix vol golf en fun op Golfpark Almkreek, dat haar faciliteiten ter beschikking stelde voor deze knalstart van het jeugdseizoen. Er zijn zeker 150 kinderen langs geweest en de kick-off was dan ook een enorm succes!

GOLFTEAM RAAK!

GOLFTEAM RAAK! was aanwezig met het Funpark om samen met vriendjes en vriendinnetjes een knotsgekke dag te beleven. Voor kinderen die nog niet konden golfen, was er geen paniek in de confettifabriek, want bij GOLF RAAK! mochten ze op een leuke manier kennismaken met een golfclub, -ballen en uitdagende spellen.

Wil je ook bij de RAAK!-community horen? Dan kun hier je pasje aanvragen dan heb je hem volgende week in huis en kun je lekker gaan oefenen voor het golfseizoen!

PGA HOLLAND GOLFSIXES TEAM EVENT

Voor de beginnende golfers met handicap 54 of baanpermissie was er in de ochtend en middag een golfsixes toernooi. Samen met teamgenootjes 6 holes met een shoot-out om de winnaar te bepalen. Komend jaar rolt PGA Holland deze nieuwe jeugdgolf team wedstrijd uit op diverse banen in Nederland en de try-out tijdens de Kick-Off werd goed ontvangen. Veel enthousiaste en lachende jeugd in de baan.

US KIDS WARMING-UP WEDSTRIJD

De wedstrijdspelende jeugd kon het hart ophalen tijdens de US KIDS WARMING-UP wedstrijd: 9 holes in US Kids format als start van het nieuwe US Kids seizoen. Dit jaar omvat de US Kids Amsterdam Local Tour méér wedstrijden tegen een lager tarief én gaat de Tour internationaal door net over de grens met Duitsland 2 wedstrijden in het programma op te nemen. Meer informatie over de US Kids Amsterdam local tour vind je hier.

Voor ouders werden golfclinics en een smartphone fotografie workshop georganiseerd, die meteen in praktijk kon worden gebracht in de baan!

We verklaren het jeugdgolf seizoen 2018 nu dus officieel voor geopend en wensen iedereen een supertof jaar met heel veel golf en fun. Maak er iets moois van samen en in 2019 organiseren we natuurlijk wéér een waanzinnig gave KICK-OFF!

 

Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.