US Kids Spring Series Championship

Zaterdag 22 juli 2017 was het zover: de eerste US Kids Tournament Championship als afsluiter van het eerste seizoen US Kids Amsterdam Local Tour! Op golfbaan Naarderbos kwamen weer 65 kinderen, caddiende ouders en toeschouwers bij elkaar om te strijden om de prijzen. In sommige categorieën was het al een uitgemaakte zaak (Your Orsel is ongeslagen kampioen geworden in zijn categorie boys <6 en was alvast afgereisd naar de US om deel te nemen aan de US Kids World Championships), maar in andere categorieën was de spanning om te snijden en gingen verschillende spelers op voor de eerste plaats.

In 2 categorieën moest er een play-off aan te pas komen om de dagwinnaar te bepalen. Tijn Trentelman wist in de categorie boys 10 na 5 (!!) play-off holes de winst naar zich toe te trekken. De dagprijs leverde hem uiteindelijk óók de overall Championship in zijn categorie op. Bij de Boys 15-18 moesten Emilio Meijer en Lucas van Duijvenbode door middel van een play-off bepalen wie er met de gouden medaille naar huis mocht. Emilio wist de play-off al op de eerste hole te beslissen en mocht de overwinningsmedaille in ontvangst nemen.

US Kids Amsterdam Local Tour feliciteert alle winnaars van de afgelopen Spring Series en bovenal natuurlijk de overall winnaars die na het spelen van meerdere US Kids toernooien door heel Nederland in de top-5 van hun categorie gespeeld hebben. Benieuwd naar deze US Kids Champions? Zie hier de uitslagen van de Spring ranking.

Vanaf 3 september gaan de US Kids wedstrijden door met de AMSTERDAM LOCAL TOUR FALL SERIES. Een tour van weer 8 US Kids wedstrijden op verschillende banen door heel Nederland die we eindigen met een groots Championship Finale weekend op Texel! Inschrijven kan vanaf nu via de website: www.dutchkidsgolf.nl/evenementen/

Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.