Vinea en DKG in full swing voor geweldige golfkampen!

Je staat op de teebox van de eerst hole. Je bal ligt op de tee en je club zoeft vanachter je schouder naar de bal. ‘Pok’, je raakt de bal vol en met een mooie boog landt hij midden op de fairway. Een mooie uitgangspositie om met je tweede slag naar de green te gaan en de bal met een strakke putt uit te holen. Met als thuisbasis de prachtige golfbaan Sluispolder in Alkmaar organiseren Vinea Vakanties en Dutch Kids Golf vanaf deze zomer onvergetelijke golfkampen voor enthousiaste jeugd. Hier leer je de fijne kneepjes van de golfsport!

Dutch Kids Golf en Vinea vakanties slaan de handen ineen om de ultieme golfervaring te creëren voor jeugd van 10-16 jaar. Samen met PGA gediplomeerde golfprofessionals van golfbaan Sluispolder geven we jeugd deze zomer iedere week, 6 weken lang, de mooiste golfexperience.

Onze golfkampen zijn recreatief en gericht op zowel de beginnende als (al wat gevorderde) jeugdgolfers. Als beginnende golfer maak je op een leuke en ontspannen wijze kennis met de golfsport. Gedurende de week is er aandacht voor techniek en theorie, maar is de aandacht vooral ook gericht op het opdoen van spelervaring in de baan. Want daar gebeurt het uiteindelijk. We werken toe naar het behalen van een nationale baanpermissie of wellicht zelfs hcp (handicap) 54, zodat beginnende jeugd na deze golfweek samen met (groot)ouders en/of vriendjes op een baan in eigen regio verder kan spelen.

Ook de (al wat) gevorderde spelers kunnen hun hart ophalen tijdens de golfkampen: ingedeeld op niveau wordt er gewerkt aan spelverbetering. Met (team)wedstrijdjes en andere leuke en soms competitieve onderdelen geven we het golfspel een lekkere boost deze week. Naast diverse leuke teamwedstrijden zijn er verschillende fysieke uitdagingen en is er natuurlijk genoeg tijd om tussendoor lekker te chillen of andere activiteiten te ondernemen.  Zo zijn er en kunnen we bijvoorbeeld lekker naar het strand. Of we gaan zwemmen in het golfslagbad van Alkmaar. Vervelen is er niet bij: gespecialiseerde Vinea reisleiding verzint de mooiste (avond)programma’s!

Kortom: deze zomer ga jij natuurlijk óók lekker golfen met Vinea en Dutch Kids Golf! Voor meer info surf je snel naar de website van Vinea.

Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.